My Cart

Close

Free standard shipping in EU & UK

Introducing: Personalised 3D Printed Jewellery

Posted on January 14 2020

We've launched our innovative, personalised and low impact silver jewellery collection that is 100% genuine and produced on-demand using a direct precious metal 3D printing technology in Estonia. The collection embodies a mixture of Scandinavian simplicity, elegance and modernised ethnic details. 

3D printing technology guarantees quality standards comparable to those obtained by using the traditional production technics, means time and cost saving benefits and almost irrelevant environmental impact. 

All the pieces are made of Argentium sterling silver 925 that is sourced from Italy. Since 2013 this company has been a certified member of the Responsible Jewellery Council, testifying to its ethical credentials. To read further, please click here

KV photos: Galina Deinega. MUA: JGB aka Jana Boberg. Model: Estonian actress Ingrid Margus.

***

KiRiVOO lansseeris uue innovaatilise 3D prinditud ja personaliseeritavate hõbeehete kollektsiooni nimega “Hea süda”, mida iseloomustab põhjamaine lihtsus, elegants ja moderniseeritud etnilised detailid.

Brändi kunstiline juht ja asutaja Ines Karu-Salo sõnul on 3D prinditud ehtekollektsiooni loomine oluline samm edasi keskkonnasäästliku elustiilibrändi kujunemise suunas. Lõpuks on kätte jõudnud see päev kui on õnnestunud turule tuua väga erilise disainiga, ajatu ja vastutustundlikult toodetud väärisehted. Ehted, millest saavad rõõmu tunda kõik teadlikud ja tugevad naised, kes armastavad kanda eksklusiivset ja ajatut stiili. Kollektsioon on valminud koostöös mitme disaineriga.
 
3D printimine võimaldab luua palju erilisema disainiga ehteid nõudlusepõhiselt ning vähendada tootmisele kuluvat aega ja kulusid. 3D printimine on oluliselt keskkonnasäästlikum, sest see minimeerib jääke ning elimineerib tootmisprotsessid, mis nõuavad kõrget elektrienergiat ja mitmeid tarbematerjale. Lisaks sellele taaskasutatakse ligi 100% ulatuses 3D printimisest järgi jäänud materjal. KiRiVOO ehted toodetakse Eestis ja hõbe hangitakse Itaaliast, Vastutustundliku Juveelinõukogu sertifitseeritud liikmelt. KiRiVOO ehete valmistamiseks kasutatakse väärishõbe 925, mis sisaldab vähemalt 93% ulatuses puhast hõbedat (sealhulgas taaskasutatud hõbedat) ning kuni 7% ulatuses teisi sulameid (enamasti vaske). Hõbe on plii, kaaliumi ja niklivaba.